Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie 11, 2008

Festivalul de tineret YMCA Real Life Praga 2008

In 2003, YMCA Europe a organizat primul festival de tineret care se adresa tinerilor din intrega Europa, indiferent de varsta, religie sau sex. In august 2003, peste 10.000 de tineri din Suedia, Norvegia, Danemarca, Marea Britanie, Germania, Olanda, Italia, Ucraina, Rusia,Finlanda, Letonia, Lituania, Estonia, Belarus, Bulgaria, Macedonia, Grecia, Romania, SUA, Canada...au dat nasterii unui festival extraordinar.
Datorita succesului inregistrat in 2003, YMCA Europe organizeaza cel de-al doilea festival de tineret: tot in Praga si tot in perioada 3-9 august. Dupa 5 ani, mii de tineri si-au manifestat dorinta de a participa inca o data la un astfel de eveniment.
In 2008, Festivalul YMCA va fi organizat in parcul Lenka din centrul orasului Praga. Pe cele patru scene de spectacol vor sustine concerte artisti din nenumarate tari, vor fi organizate competitii sportive, outdoor, concerte, spatii pentru expozitii. Activitatile sunt deschise tuturor. Canti intr-o trupa? Ai un moment artistic pers…