Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 16, 2010

Port-au-Prince: Iadul si Raiul si-au dat mana in Haiti. Printre ruine si cadavre care putrezesc cu miile pe strazi, echipele de interventie infaptuiesc minuni

Peste 50.000 de persoane si-au pierdut viata, iar alte 250.000 au fost ranite in Haiti, in urma seismului de marti, a anuntat un ministru din Guvernul haitian In plus, aproape 1,5 milioane de haiteni au ramas fara adapost, a declarat intr-o conferinta de presa ministrul haitian al sanatatii publice, Alex Larsen. Anterior, Crucea Rosie estimase ca bilantul cutremurului din Haiti este de cel putin 50.000 de morti, relateaza NewsIn.

... citeste mai mult, galerie FOTO & VIDEO

Guvernul german: Nu mai folositi Internet Explorer. Microsoft a anuntat o deficienta de securitate a programului sau de navigare

Oficiul Federal German pentru Securitate în Tehnologia Informaţiei (cunoscut sub numele de BSI) recomandă populaţiei ca toţi utilizatorii de Internet Explorer să treacă la un alt browser, potrivit mashable.com.

Gigantul american din domeniul informatic Microsoft a anunţat joi că o deficienţă de securitate a programului său de navigare "Internet Explorer" a fost exploatată pentru conducerea atacurilor cibernetice care au determinat Google să ameninţe cu încetarea activităţilor sale în China.

Chiar dacă Internet Explorer rulează în modul "protejat" nu este suficient să prevină exploatarea acestui defect de securitate de către un hacker, susţine BSI. Guvernul german recomandă astfel utilizarea unui alt browser decât a celui de la Microsoft.

... citeste mai mult

Rada Mihalcea - romanca laudata de Barack Obama la Casa Alba pentru „talent si creativitate”

APLAUDATĂ LA CASA ALBA. Cum a laudat Barack Obama „talentul şi creativitatea” unei românce de 35 de ani. Rada Mihalcea, inclusă în topul 100 cercetători americani.

Joi seară, la Casa Albă, preşedintele Barack Obama primea în salonul de ceremonii 100 de tineri cercetători "americani" de top, consideraţi cei de care depinde pe viitor supremaţia tehnologică şi economică a Americii. Între ei şi românca de 35 de ani Rada Mihalcea, automatistă clujeancă, coautor al "textrank", brevet ale cărui rezultate au fost incluse în algoritmul de căutare "Google Book Search". Cercetătoarea a absolvit în 1997 Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, iar un an mai târziu a plecat la doctorat în SUA. După ce a obţinut titlul ştiinţific de doctor în automatizări şi calculatoare, a devenit profesor asociat şi cercetător la University of North Texas.
... citeste mai mult