Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 11, 2010

De ce este Biserica impotriva fumatului?

Fumatul este o patima care, in lumea de astazi, este purtata pe brate. Orice pachet de tigari atrage atentia ca “tutunul dauneaza grav sanatatii”. Sigur, la prima vedere am spune ca e bine ca se trage un semnal de alarma. Insa, stau si ma intreb: nu cumva mesajul mentionat creeaza si o piata? De ce oare nu se spune: Nu mai fumati! Probabil pentru ca acest mesaj nu ar mai aduce profit. Am spus probabil pentru ca pe de o parte, nu sunt specialist in astfel de situatii si pe de alta parte, fumatul a devenit ceva firesc, normal.

Fumatorii atat de mult s-au impatimit, incat nu mai au ochi pentru mesaje de acest gen, nu se pot lasa sensibilizati de ele. Imi amintesc de campania fara rezultate, a unei persoane cunoscuta in media, care cauta sa duca lumea la firesc prin ceva nefiresc, printr-o intrebare erotic-provocatoare: "Fumatul chiar este singura ta placere?“. E bine sa amintim ca intrebarea era prezenta pe un afis cu o persoana semi-nud.

Vorbim prea putin de sanatate si asta pentru c…

Volkswagen a prezentat a doua generatie Touareg

Noul SUV german Volkswagen Touareg, puţin mai lung, dar mai uşor cu peste 200 de kilograme în comparaţie cu generaţia actuală, propune inclusiv o versiune hibridă.

Volkswagen Touareg a intrat la o dietă severă şi a devenit parţial ecologist.A doua generaţie a SUV-ului german, prezentată noaptea trecută, va debuta pe 2 martie, cu prilejul Salonului Auto de la Geneva. Vânzările încep la scurt timp după acest moment, în aprilie. Preţurile urmează a fi anunţate. citeste mai mult ...