Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie 6, 2015

Toleranta si respect: prevenirea si combaterea antisemitismului si anti-islamismului in Europa ...

In zilele de 1-2 octombrie, Comisia Europeană a găzduit primul Colocviu Anual pe Drepturi Fundamentale. Pentru această primă ediție, tema centrală este: ”Toleranță și respect: prevenirea și combaterea antisemitismului și... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1j2n4fc
via IFTTT

Romanii vor plati mai putin pentru gaze

O veste bună pentru populaţie, o veste proastă pentru bugetul statului român. Datorită ieftinirii petrolului, vom plăti mai puţin pentru gaze. Iar asta ar putea stopa calendarul scumpirii cerut de Comisia Europeană. Un preţ mai mic al barilului... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1MVfVaz
via IFTTT

Proiect: O noua amnistie fiscala pentru firmele cu datorii

Firmele cu datorii la bugetul de stat ar putea scăpa de penalităţile de întârziere. Asta doar dacă îşi vor achita datoria de bază până la 31 martie, anul viitor, şi dobânzile aferente până la 30 iunie.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1MVfVax
via IFTTT

Pilotul unui avion cu 152 de oameni la bord a murit in timpul zborului

Un pilot al companiei American Airlines a murit în timp ce se afla la manşa unui avion la bordul căruia se aflau 152 de persoane, 147 de pasageri şi cinci membri ai echipajului.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1RrJeTV
via IFTTT

Aviatia rusa anunta ca a efectuat lovituri asupra a 10 tinte ale Statului Islamic in Siria

Armata rusă a anunțat că a bombardat luni zece ținte ale Statului Islamic, în special în provincia Damasc, în a șasea zi a intervenției sale militare în Siria, scrie Agerpres.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1RrJeTR
via IFTTT

Romania-Finlanda se va juca cu spectatori

Vești bune pentru „tricolori”. Meciul România-Finlanda se va juca cu spectatori. Recursul a fost câștigat de avocații Federației Române de Fotbal la Comisia de Apel a UEFA, informează digisport.ro.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1RrJcLM
via IFTTT

Teroristii au distrus Arcul de Triumf din Palmira

Extremiştii Statului Islamic au distrus Arcul de Triumf din Palmira, unul dintre cele mai importante monumente din oraşul antic. Este al treilea templu străvechi pus la pământ de terorişti în ultimele luni.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1RrJeTO
via IFTTT

Refugiati prinsi intr-un tren Bucuresti-Timisoara

Patru cetăţeni străini, dintre care doi sirieni, au fost prinşi într-un tren care circula pe ruta Bucureşti-Timişoara. Doar doi dintre cei patru aveau asupra lor acte în regulă. Cazul a fost preluat de ofiţerii de la Serviciul de Combatere a... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1GtyePn
via IFTTT