Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din mai 30, 2010

Timisoara: Pensionarii invata tainele internetului - `I can do IT`

Pensionarii din Timişoara învaţă, ieftin, să folosească calculatoarele. Dacă acum nu ştiu mai nimic despre internet, la finele sesiunii de instruire vor fi gata să îşi facă conturi pe Facebook sau Hi5, vor comunica pe Twitter şi vor fi aşi în Yahoo Messenger.Tot mai mulţi părinţi de vârsta a treia au copiii plecaţi în străinătate, şi calculatoare cumpărate de aceştia pentru a comunica mult mai ieftin decât prin telefonie. Puţini dintre seniori însă au avut parte şi de un “instructaj” al folosirii PC-ului.

Pentru că şi-au dat seama de faptul că deşi deţin logistica, pensionarii comunică greu, pe internet cu copiii plecaţi în străinătate, reprezentanţii unei fundaţii din Timişoara le-a conceput bătrânilor un curs special dedicat. Fundaţia Student Plus anunţă începerea perioadei de înscrieri pentru cursurile de calculatoare pentru seniori, sub motto-ul “I can do IT”.
... mai mult

Video & Clasament: Paula Seling şi Ovi - locul al treilea în finala Eurovision 2010. Locul I Germania

Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României la Eurovision, s-au clasat pe locul al treilea în concursul a cărui finală a avut loc, sâmbătă seară, la Oslo, în timp ce reprezentanta Germaniei, Lena, a câştigat competiţia.

Astfel, ediţia de anul viitor a concursului Eurovision se va desfăşura în Germania, după ce Lena a câştigat competiţia din acest an, cu piesa "Satellite". Ea a obţinut un total de 246 de puncte.

Reprezentanţii României, care au participat cu piesa "Playing With Fire", au obţinut un total de 162 de puncte, din care punctajul maxim de 12 puncte a fost acordat de Republica Moldova, 10 puncte - Spania, Suedia, Norvegia şi Portugalia şi 8 puncte - Danemarca, Marea Britanie, Cipru şi Israel.

România a acordat 12 puncte reprezentanţilor Danemarcei, 10 puncte celor din Republica Moldova şi 8 puncte reprezentanţilor Turciei.
... mai mult