Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 14, 2010

Avatar face prima victima in Romania: O tanara s-a sinucis dupa ce a vazut filmul!

La doar cateva zile dupa ce presa britanica avertiza asupra numarului mare de sinucideri inregistrate dupa vizionarea filmului cu pricina, iata ca si in Romania apare o posibila prima victima a acestei pelicule: Ioana Alexandra Petrica.

Fata era studenta la Facultatea de Medicina Veterinara din Cluj si, aparent o tanara fara nici o grija. Potrivit RealitateaTV, care citeaza Adevarul de Seara Constanta, mama tinerei sustine ca aceasta s-a sinucis dupa ce a vazut productia 3D "Avatar", film care i-a alimentat depresia prin care trecea in urma despartirii de prietenul ei.

Productia lui Cameron a creat controverse inca din primele ore de la premiera, iar comentariile pro si contra au inceput sa apara. Toata lumea a recunoscut ca este o adevarata capodopera, iar incasarile au demonstrat-o, dar au exista si voci care sustineau ca filmul poate crea depresie in randul tinerilor.
... citeste mai mult

Video: A murit Bela Kamocsa unul din fondatorii trupei Phoenix

Bela Kamocsa, unul din fondatorii trupei Phoenix, a murit astăzi, la Timişoara, la vârsta de 66 de ani, după o boală incurabilă. Ultimul său concert a avut loc în noiembrie 2009.

Kamocsa, Kamo pentru colegii de trupă, împreună cu Nicolae Covaci, Pilu Ştefanovici, Claudiu Rotaru şi Moni Bordeianu a fondat, în anul 1962, celebra formaţie Phoenix.

... citeste mai mult

Presedintele Republicii Moldova, Mihai Ghimpu a emis un decret privind constituirea Comisiei pentru a condamna regimul comunist totalitar din Republica Moldova

Preşedintele interimar al Republicii Moldova Mihai Ghimpu a emis un decret prezidenţial privind constituirea Comisiei pentru studierea şi aprecierea regimului comunist totalitar din Republica Moldova, transmite serviciul de presă al președinției.
Potrivit decretului, „Declaraţia de Suveranitate din 23 iunie 1990 şi Declaraţia de Independenţă din 27 august 1991 au însemnat pentru Republica Moldova nu doar înlăturarea regimului comunist totalitar, dar şi şansa edificării unei societăţi democratice. Deşi în aceste aproape două decenii Republica Moldova a înregistrat progrese pe calea edificării statului de drept şi integrării în Uniunea Europeană, ea rămîne şi astăzi un stat ce nu cunoaşte adevărul despre regimul comunist totalitar din istoria sa".
... citeste mai mult