Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 29, 2016

70 de morti intr-un dublu atentat la Bagdad

Cel puţin 70 de oameni au murit şi alţi o sută au fost răniţi în Bagdad, în urma unui dublu atentat sinucigaş, pus la cale de gruparea teroristă Stat islamic.

from Stiri INFOO http://ift.tt/215eVFJ
via IFTTT

Atentionarile C.E privind economia Romaniei

Creşterea deficitului bugetar, evaziunea fiscală în floare şi corupţia, sunt doar câteva dintre problemele economiei, identificate de Comisia Europeană în raportul semestrial asupra României.

from Stiri INFOO http://ift.tt/215eVFG
via IFTTT

Pilot roman mort, dupa ce s-a prabusit cu avionul in Ungaria

Un pilot român şi-a pierdut viaţa după ce avionul Cessna 152, la bordul căruia se afla, împreună cu un elev de-ai săi, s-a prăbuşit în timpul unui zbor de antrenament, în nord-vestul Ungariei, a confirmat Ministerul român de Externe pentru News.ro.

from Stiri INFOO http://ift.tt/215eVpk
via IFTTT

36 de morti intr-o mina din Rusia

Tragedie într-o mină din Rusia, în apropierea Cercului Arctic. 26 de mineri blocaţi în subteran acum patru zile au fost declaraţi morţi.

from Stiri INFOO http://ift.tt/215eT0M
via IFTTT

Autostrada Orastie-Sibiu, redeschisa la toamna

Circulaţia pe segmentul de autostradă Orăştie-Sibiu se reia la toamnă, după ce va fi refăcut tronsonul demolat din cauza fisurilor, a anunţat ministrul Transporturilor într-o emisiune TV. Cu o condiţie: să nu mai fie descoperite şi alte probleme.... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1OGPvHm
via IFTTT

Viktor Orban a dat ordin pentru construirea unei linii de aparare la granita cu Romania

Premierul Ungariei, Viktor Orban, anunţă că a dat ordin pentru construirea unei linii de apărare la graniţa cu România. Doar aşa, crede şeful executivului de la Budapesta, poate apăra ţara de valul de refugiaţi care continuă să vină în Europa.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1OGPymw
via IFTTT

Criza refugiatilor: Angela Merkel afirma ca UE nu poate lasa Grecia "sa plonjeze in ...

Uniunea Europeana nu poate lasa Grecia "sa plonjeze in haos", a afirmat duminica Angela Merkel, cancelarul Germaniei, intr-un moment in care mii de imigranti sunt blocati in Grecia, dupa ce tarile de pe asa-numita "ruta balcanica" si-au inchis... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1OGPymu
via IFTTT

Vot pentru expulzarea infractorilor din Elvetia

Elveţienii sunt chemaţi astăzi la urne pentru a se pronunţa dacă doresc sau nu ca infractorii străini să fie automat expulzaţi din ţară în cazul comiterii unei infracţiuni.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1OGPy6f
via IFTTT