Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie 3, 2010

Video: Cel mai emotionant spot de la Campionatul Mondial de Fotbal Africa 2010 - Nick Vujicic

Desi nascut fara maini si picioare, tanarul Nick Vujicic se bucura de sport, de miscare...de viata."M-am nascut diferit", isi incepe marturisirea Nick Vujicic, in cel mai socant si emotionant spot publicitar pentru Mondialul din Africa de Sud. La varsta de opt ani, acesta i-a spus mamei sale ca vrea sa se sinucida, urmand ca la zece ani chiar sa incerce acest lucru.

De-a lungul timpului insa, Nick a realizat faptul ca daca ar fi renuntat la lupta, ar fi pierdut atatea lucruri frumoase si interesanta pe care le ofera viata. Printre acestea si sportul, lucru ce parea imposibil, dar care l-a ajutat sa gaseasca un sens in viata. Nick a inceput astfel sa practice fotbal, golf, inot si alte sporturi.

"Esecul inseamna sa incetezi sa incerci", transmite Nick Vujicic cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal din acest an. Tanarull incurajeaza fanii fotbalului sa se bucure de acesta sarbatoare, chiar daca echipa lor favorita va pierde

"In fotbal, c…

Cum să te fereşti de anunţurile imobiliare mincinoase

Proprietăţile promovate la un preţ de 60-70% din media pieţei trebuie tratate cu precauţie de către un cumpărător Una dintre cele mai frecvente nemulţumiri ale cumpărătorilor faţă de agenţiile imobiliare este reprezentată de ofertele promovate deşi nu mai sunt valabile sau au un alt preţ decât cel real. Aceasta a fost concluzia unei analize realizate de curând de www.imobiliare.ro. Cătălin Apetri, managing partner al agenţiei Coldwell Banker Bd. Timişoara, avertizează că postarea de anunţuri false, cu scopul de a atrage atenţia şi a strânge contacte, este o practică destul de frecventă în momentul de faţă. Astfel, o serie de agenţi neprofesionişti profită de faptul că principalul criteriu de cumpărare este preţul, dar, odată contactaţi, oferă un apartament net inferior celui din anunţ, însă mai scump. Această practică este valabilă pentru toate zonele Bucureştiului, inclusiv la închirieri. „Cauţi o garsonieră mobilată şi dotată cu tot ce este necesar din Dr…

Timişoara: cele mai ieftine apartamente cu trei camere din oricare mare oraş al României

Trendul de scădere vizibil în luna aprilie a continuat şi în mai pe piaţa imobiliară din Timişoara.

Preţul mediu pe metru pătrat de suprafaţă utilă a scăzut, astfel, cu 2,9%, până la valoarea de 915 euro, atingându-se un nou prag minim.


Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, diferenţa de preţ este de 8,1%.

Spre deosebire de luna aprilie, în mai, cea mai mare scădere a fost înregistrată la apartamentele vechi: -3,4%, preţul mediu actual ridicându-se la valoare de 909 euro/mp util.

În acelaşi timp, preţul mediu cerut pentru apartamentele noi scoase la vânzare în Timişoara a scăzut cu 1,4%, până la valoarea de 940 euro/mp util.

De remarcat faptul ca luna mai este a doua lună consecutivă în care Indicele imobiliare.ro pentru Timişoara atinge un nou nivel minim de la începutul perioadei de criză.

În mai, preţul cerut de proprietari şi intermediari pentru un metru pătrat de suprafaţă utilă în cazul apartamentelor vechi a ajuns la 909 euro, cu 3,4% mai puţin decât în luna precedentă.