Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie 26, 2016

Ovidiu Anton, invitat sa cante la Eurovision alaturi de reprezentanta Moldovei. ...

Câştigătorul Eurovision România 2016, Ovidiu Anton, a fost invitat să evolueze în etapa internaţională a concursului Eurovision Song Contest (ESC) alături de reprezentanta Republicii Moldova, Lidia Isac, cu care să facă un duet. Iniţiativa aparţine... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/23Y3giS
via IFTTT

BCR vrea sa scape de restantieri

Cea mai mare bancă din România vrea să scape de restanţieri. BCR a scos la vânzare un pachet de credite ipotecare neperformante în valoare de peste 400 de milioane de euro, arată pe surse jurnalul de tranzacţii Mîrşanu.ro.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1YRorfA
via IFTTT

Efectele vremii extreme asupra culturilor din acest an

Culturile însămânțate în toamna anul trecut - grâul, orzul și rapița - se află într-o stare avansată de dezvoltare, însă variațiile de temperatură și fenomenele meteo extreme pot afecta nivelul producției finale, dacă... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1Ue28Sa
via IFTTT

Razboiul marilor case de discuri cu YouTube

Trei mari case de discuri, Universal, Sony şi Warner, au reclamat YouTube la oficiul american pentru drepturile de autor.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1Ue26K1
via IFTTT

Ministrul fondurilor europene a demisionat la cererea premierului

Ministrul fondurilor europene, Aura Răducu, și-a depus luni demisia. Este al doilea ministru din Cabinetul Cioloș care demisionează, după ministrul muncii, Ana Costea.

from Stiri INFOO http://ift.tt/24h0t0U
via IFTTT