Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie 22, 2010

Cristian Tudor Popescu despre televiziunea lui Dan Diaconescu: A calcat in picioare cele mai elementare reguli ale presei, OTV - o hazna jurnalistica

Ziaristul Cristian Tudor Popescu a declarat marti seara ca stilul de televiziune promovat de Dan Diaconescu nu este si a fost niciodata jurnalism, deoarece "a calcat in fiecare seara in picioare cele mai elementare reguli" ale presei.

El a acuzat faptul ca nicio o institutie a statului nu s-a sesizat in momentul in care pe OTV erau aratate in direct fragmente de dosar "direct din dosarul procurorului", "cadavre, morti, handicapati", iar oamenii erau "judecati, condamnati, executati in direct de oameni inghesuiti in studio".
... mai mult

Video: Timişoara, sub ape

La Timişoara furtuna a luat-o înaintea avertizării meteorologilor. La ora 18:30 potopul se instalase deja în oraşul de pe Bega. Zeci de maşini s-au blocat în trafic pentru că în unele zone apa a ajuns să depăşească un metru.

Sistemul de canalizare al oraşului nu a făcut faţă nici de această dată. Oamenii spreră ca vremea să se îmbunătăţească, însă atenşionarea de tip cod galben a meteorologilor abia a intrat în vigoare.You need a modern Browser with Adobe Flash Player to view this.


citeste mai mult ...