Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie 16, 2016

Copiile legalizate devin istorie

După ce au mâncat zeci de ani nervii românilor și au băgat sume uriașe de bani în buzunarele celor care le eliberau, copiile legalizate vor ajunge istorie.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1rrcfHi
via IFTTT

EURO 2016 | Grupa A: Romania - Elvetia. 1-1, scor final

România şi Elveţia au încheiat la egalitate întâlnirea din Grupa A a EURO 2016 iar echipa din ţara cantoanelor are prima şansă la calificarea în faza următoare a competiţiei. În ultimele două meciuri ale grupei, România întâlneşte Albania iar... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1rrbWw6
via IFTTT

Epava avionului EgyptAir, gasita in Marea Mediterana

Epava avionului care efectua zborul MS804 EgyptAir și a dispărut de pe ecranele radarelor luna trecută, a fost găsită, anunţă anchetatori egipteni, potrivit News.ro.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1rrcAts
via IFTTT

Belgia: Atacuri teroriste iminente. Luptatori ISIS se indreapta pe mare spre tarmurile europene

Centrul de Coordonare pentru Analizarea Ameninţărilor din Belgia a trimis un mesaj intern tuturor secţiilor de poliţie, în care experţii susţin că militanţii Statului Islamic au părăsit deja Siria şi se îndreaptă spre ţărmurile europene, fiind... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1rraWZ4
via IFTTT

Ploile torentiale provoaca inundatii si alunecari de teren

A plouat torenţial în mai multe judeţe şi este pericol de inundaţii pe cursuri de apă din Satu Mare, Sălaj, Cluj, Bistriţa, Harghita, Covasna, Sibiu, Bihor, Arad, Timiş, Caraş-Severin, Hunedoara, Galaţi, Tulcea şi Constanţa.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1rrbrSU
via IFTTT

Euro urca la un nivel maxim al ultimelor patru luni si jumatate, de 4,5325 lei

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat miercuri un curs de referinţă de 4,5325 lei/euro, în creştere cu peste 1 ban faţă de cotaţia precedentă şi nivel maxim din 29 ianuarie.

from Stiri INFOO http://ift.tt/264jrZv
via IFTTT

Hotelierii cer ca noul an scolar sa inceapa la 15 septembrie. ...

Hotelierii de pe litoral solicită Ministerului Educaţiei ca noul an şcolar să înceapă la 15 septembrie, pentru a se prelungi sezonul estival, dar reprezentanţii ministerului au răspuns că educaţia este prioritară şi nu turismul.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1Yt5Rg0
via IFTTT

Repararea autostrazii Sibiu-Orastie costa aproape 3 milioane de euro

Aproape 3 milioane de euro costă reconstrucţia celor peste 200 de metri demolaţi din autostrada Sibiu-Orăştie. În aceşti bani intră doar cumpărarea de materiale şi închirierea a 35 de utilaje. Angajaţii de la Drumuri au trei luni să reconstruiască... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1Yt5cLN
via IFTTT