Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 8, 2010

Video: Vezi spotul TV pentru care Google a platit 5 mil. dolari

Google, cel mai popular motor de cautare, a prezentat o reclama cu o durata de un minut, in valoare de 5 milioane dolari in timpul Super Bowl, evenimentul sportiv cu cea mai mare audienta in SUA, utilizarea reclamei TV fiind un eveniment rar pentru compania de Internet, scrie Bloomberg.
... citeste mai mult

Slabeste usor si sanatos - (Supliment Alimentar)

Majoritatea femeilor dar si a barbatilor vor “sa piarda“ fara mare efort kilogramele in plus. Sunt cautate mai ales variante in care se slabeste rapid si de preferat fara prea mult efort fizic. Astfel, cea mai folosita modalitate de pierdere in greutate o reprezinta apelarea la diferite pastile si capsule de slabit.

Persoanele adulte din secolul XXI vor sa arate cat mai bine dar in acelasi timp sunt asa de ocupate incat programul zilnic nu le permite nici sa manance masa la ore stabilite si nici sa faca prea multa miscare. Sedentarismul si lipsa banilor agraveaza si mai mult imaginea de sine si astfel femeile devin nemultumite de ceea ce vad in oglinda iar barbatii de faptul ca nu pot sa isi lege sireturile.

Exista mai multe metode de slabit fiecare pretinzand rezultate impresionante dar prezentand mai putin eforturile si costurile necesare. De la infometare, efort fizic, disciplina riguroasa, costuri ridicate pana le repercursiuni negative asupra sanatatii problema slabitului este o te…

Hanescu, locul 44/ Federer l-a depasit pe Connors

Victor Hanescu se afla pe locul 44 in clasamentul ATP, romanul inregistrand o urcare de o pozitie fata de ultima ierarhie data publicitatii. Lider absolul este Roger Federer (11.350 de puncte), elvetianul depasindu-l pe Jimmy Connors la numarul de saptamani pe prima pozitie a clasamentului.

Victor Hanescu se afla pe locul 44, romanul avand 905 acumulate. Hane este cel mai bine clasat jucator din tara, urmatorul din ierarhie fiind Victor Crivoi - locul 128, cu 460 de puncte. citeste mai mult ...

MApN desecretizeaza documentele privind Revolutia

MApN face demersurile legale necesare pentru declasificarea informaţiilor clasificate secret de stat în legătură cu Revoluţia din decembrie 1989, după ce, la 15 ianuarie, a declasificat 1.989 de documente conţinând 2.684 de file referitoare la Revoluţie.

Totodată, Ministerul Apărării precizează că "face deja demersuri" pentru declasificarea informaţiilor clasificate secret de stat, care pot deveni publice numai printr-o Hotărâre de Guvern. citeste mai mult ...

Vladescu: Speram sa trecem la un acord de tip precautionary cu FMI

România ar putea să treacă după următoarea evaluare de la un acord de împrumut de tip stand-by la un aranjament de tip "precautionary" cu FMI, care ar demonstra economia românească îşi revine consistent, apreciază ministrul Finanţelor Publice, Sebastian Vlădescu.

Întrebat de MEDIAFAX dacă din vară este posibilă trecerea la un acord de tip precautionary, Vlădescu a spus: "Este prea devreme să putem spune dacă vom schimba aranjamentul după următoarea evaloare. Sperăm să putem trece la un acord de tip precautionary, pentru că aceasta ar însemna că economia globală este în revenire şi că economia românească şi-a revenit." citeste mai mult ...