Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 1, 2010

Video Dacia Duster, la primul drive-test

Cu cateva zile inainte de lansarea oficiala de la Geneva, site-ul auto francez Caradisiac.com a efectuat un prim test cu SUV-ul romanesc. Dacia Duster va fi, fara indoiala, una dintre marile atractii ale Salonului auto de la Geneva. O oferta inedita, pentru ca este primul 4X4 low-cost.

You need a modern Browser with Adobe Flash Player to view this.

... citeste mai mult

Video: Spectacol grandios la inchiderea Jocurilor Olimpice de la Vancouver!

In timpul ceremoniei, drapelul olimpic a fost predat de primarul orasului Vancouver, Gregor Robertson, omologului sau din Soci, Anatoli Pahomov, localitatea rusa ce va fi urmatoarea gazda a Jocurilor Olimpice, in 2014.

Competitia a durat doua saptamani, din 12 februarie pana in 28 februarie 2010. La concursuri au participat peste 2.500 de sportivi din 82 de tari.

Jocurile Olimpice nu au fost lipsite de evenimente tragice, din pacate. Cu cateva ore inainte de deschidere, un tanar sportiv georgian a murit la antrenamentele pentru proba de sanie.

Si o sportiva romanca a fost atinsa de ghinion anul acesta. Violeta Stramaturaru s-a accidentat la antrenamentul de sanie si nu a primit acordul medicilor sa revina in competitie.

... video & citeste mai mult