Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 30, 2017

Procurorii generali din 16 state americane condamna interdictia lui Trump impusa imigrantilor

Procurorii generali (funcție echivalentă cu a ministrului de justiție) din 16 state americane, printre care se numără California, New York şi Pennsylvania, au semnat o declaraţie critică la adresa ordinului executiv prin care este blocată... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/2jtwMaC
via IFTTT

Modificare importanta la admiterea in liceu in 2017

Evaluarea Naţională devine un examen de care se ţine cont în măsură cât mai mare. În acest an, nota de la concursul pe care îl vor susţine absolvenţii clasei a opta va avea o pondere de 80% la admiterea de la liceu, relatează Digi24.

from Stiri INFOO http://ift.tt/2jMb824
via IFTTT

Cel mai mare protest de dupa Revolutie: peste 90.000 de oameni se opun gratierii

Au avut loc cele mai mari manifestaţii sociale din România. Aproape 100.000 de oameni au protestat, în toate marile oraşe din țara, față de ordonanţele privind graţierea şi modificarea codurilor penale.

from Stiri INFOO http://ift.tt/2jLTMCM
via IFTTT

Atac armat asupra unei moschei din Quebec: cinci morti

Cinci persoane au fost ucise după ce indivizi înarmați au deschis focul în timpul rugăciunii într-o moschee din orașul canadian Quebec.

from Stiri INFOO http://ift.tt/2jHXiAm
via IFTTT

500.000 de hectare distruse de incendiu in Chile

Incendiile nemiloase continuă să se răspândească în Chile, unde aproape 500.000 de hectare au fost pârjolite. Focul a luat viaţa a 11 oameni şi a lăsat fără case peste şase mii, relatează Digi24 TV. Zeci de mii de localnici trăiesc acum în... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/2jtzm0a
via IFTTT