Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din mai 20, 2009

In Premiera in Romania, la Timisoara: Primul Centru Public de Testare in Comunicare Internationala

In Premiera in Romania, la Timisoara: Primul Centru Public de Testare in Comunicare Internationala TOEIC, TOEIC Bridge si TFI
"Testele standardizate international ofera Noi Perspective pentru angajati si angajatori."
Incepand cu luna Mai 2009, Centrul de Limbi Moderne Student PLUS a devenit primul Centru Public de Testare TOEIC din tara noastra.Cu o experienta de peste 25 de ani, testul TOEIC (Test of English for International Communication) elaborat de ETS reprezinta standardul mondial pentru evaluarea competentelor de limba engleza pentru mediul profesional. La cererea marilor companii, ETS a elaborat si testul pentru evaluarea competentelor de limba franceza - TFI -Test de Francais International si TOEIC Bridge, ce evalueaza progresul realizat de angajatii care participa la trainingurile de comunicare in limba engleza pentru mediul profesional.

In prezent, circa 6000 de companii folosesc anual testul TOEIC pentru evaluarea a peste 4,5 milioane de angajati si in procesul de r…

Noi absolventi la Academia Seniorilor

"30 de absolventi ai Academiei Seniorilor, editia a doua"

Proiectul: Academia Seniorilor

Organizator: Fundatia Student Plus

In aceasta saptamana, Academia Seniorilor a finalizat a doua serie de cursuri de limba si cultura engleza pentru pensionari. Proiectul inceput in anul 2008 si continuat in acest an, apartine Fundatiei Student Plus si se bucura de sustinerea Consiliului Judetean Timis.

Dupa o calatorie de 2 luni in culturile britanica si americana, inzestrati cu noi cunostinte si competente de limba engleza, 30 de studenti seniori au primit intr-un cadru festiv diplomele de absolvire in cadrul Academiei. Rezultatele si participarea au fost exceptionale. Studentii seniori au dat dovada inca o data de disciplina academica impecabila, implicare si perseverenta in procesul de invatare si un model demn de urmat pentru generatiile urmatoare.

O noua serie de cursuri va incepe din luna iunie.

Acest proiect ne-a adus mari satisfactii. El raspunde nevoilor de socializare si comunicare i…