Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie 30, 2009

Lamborghini Galardo LP550-2 poate fi taurul perfect?

Asumând că această scurgere de informaţii din interiorul constructorului italian a fost intenţionată, vă prezentăm primele fotografii "oficiale", dealtfel şi căteva detalii tehnice.

Pănâ în momentul de faţă se zvonea că Lamborghini pregăteşte un nou model ce va face furori în rândul împătimiţilor de exotic. Astfel, se pare că a luat naştere modelul Lamborghini Gallardo LP550-2, construit pe o plaformă cu tracţiune spate, tehnicienii italieni renunţând la tracţiunea integrală, nelipsită la modelele trecute.

Lamborghini LP550-2 a fost dotat cu un motor V10 de 5.2 litri, uşor modificat pentru a dezvolta 550 CP şi nu 552 CP ca în cazul modelului LP460-4, însa lipsa celor 2 căluţi nu se face simţită la capitolul performanţe, adică: 100 km/h in 3.9 s, viteza maximă nefiind divulgată, încă.

Uşoarele modificari aduse noului model au dus la renunţarea a 30kg de pe spatele acestuia. Costul modelului va fi mai redus cu 10% faţă de versiunea cu tracţiune integrală, un lucru bine venit.

Obiş…

Dacia Sandero Stepway

Incepand din data de 23 iunie 2009, Dacia Sandero Stepway poate fi comandat in toata reteaua Dacia din Romania. Versiunea Stepway a modelului Sandero este disponibila in doua variante de motorizare, pe benzina, 1.6 MPI 90 CP, la un pret de 9 200 euro, respectiv, pe motorina, 1.5 dCi 70 CP, la un pret de 10 400 euro. Aerul conditionat este oferit gratuit in cadrul campaniei promotionale Clima Plus. La fel ca toate vehiculele din gama Dacia disponibile in Europa, Dacia Sandero Stepway beneficiaza de o garantie de 3 ani sau de 100 000 km.
Afisand un design robust, Dacia Sandero Stepway se adreseaza cu precadere clientilor tineri, aflati in cautarea unui vehicul accesibil ca pret si cu personalitate puternica. Garda la sol inaltata, barele de protectie cu ornamente cromate, barele de pavilion longitudinale si ornamentul cromat al esapamentului sunt tot atatea elemente specifice noului vehicul Dacia. Trei culori metalizate sunt disponibile in serie: Gris Platine, Gris Comète si Rosu de Foc.

Alarma ! Buna dimineata !

Va prezentăm un scurt-metraj de animaţie 3d cu o durată de 8 minute si 50 de secunde intitulat "alarmă". Regia şi producţia îi revin agentiei de creatie colectiva Mesai din Coreea şi tânărului artist Moo-hyun Jang.Îl puteţi vizualiza hd (high definition).

3-2-1-0 ! Informatii de ultima ora !

Informatia noastra pentru informarea ta.


S-a spus de nenumarate ori “Daca nu esti prezent pe internet nu existi!”
Infoo te ajuta sa fii prezent pe internet, nu doar pentru a exista ci pentru a fi cunoscut si a avea succes.
Prin www.infoo.ro, iTV-RSN a beneficiat de un pachet complet de servicii: realizare website, optimizare SEO si mai ales publicitate online.
Lansat in ianuarie 2009, in mai putin de 6 luni de zile, iTV-RSN a ajuns foarte vizibil pe internet prin www.infoo.ro, avand un mare succes in vanzarea serviciilor online.
Multe alte firme la nivel local, au folosit serviciile noastre pentru o promovare de succes: Bensoft Telecom, Tipografia Bistra, I & M Consulting SRL, GoldFar EcoCleaning, City Car, Sixt, A&W Rent a Car Company, Doafidri, Redona Travel, ABC Media, Peterson Business Solutions, Revimed, Flynet si multe altele.
Infoo iti ofera gratuit un catalog complex de firme (business, turism, sanatate, cultura si educatie, sport si divertisment), transmisii live, even…