Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 18, 2010

Video: FC Timisoara - Unirea Alba Iulia 6-0! Fotbal LIGA I

Timisoara castiga sec partida cu ultima clasata, Unirea Alba Iulia, administrandu-i 6 goluri si neavand emotii la nici o minge a oaspetilor.Partida de astazi punea fata in fata pe FC Timisoara, o echipa care avea nevoie de victorie pentru a mai echilibra balanta punctelor pierdute in partidele pierdute sau incheiate la egalitate pana acum (cele din urma, in numar de 9) si FC Unirea Alba Iulia, formatie care ocupa ultima pozitie in clasament.

Etapa trecuta, banatenii au remizat cu Unirea Urziceni, 0-0, iar Alba Iulia a pierdut cu 1-0 in compania Rapidului.

.. mai mult & VIDEO

Marius Dugulescu, deputat PD-L de Timisoara, in lupta impotriva clonarii umane

Nu este de acord cu clonarea de fiinte umane ori cu mamele surogat si reclama lipsuri in legislatia Romaniei. Asa ca, a decis sa faca un proiect de lege prin care sa fie interzise cu desavarsire aceste practici si sa fie prevazute pedepse aspre cu inchisoarea, la felca in alte tari.

"Dumnezeu creeaza oameni si nu noi trebuie sa facem asta prin alte mijloace decat cele firesti", crede deputatul PDL de Timisoara, Marius Dugulescu. El a anuntat astazi ca s-a infiintat, la nivelul Camerei Deputatilor subcomisia pentru demnitate umana, subcomisie organizata la initiativa lui. Aceasta analizeaza posibilitatea interzicerii clonarii umane si a biomedicinei, spune Dugulescu. Deputatul a intocmit si un proiect de lege in acest sens, pe care il va promova in parlament.... mai mult