Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 10, 2010

Reprezentantii Bisericii Ortodoxe si ai greco-catolicilor condamna practicile facute de vrajitoare

Reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române şi cei ai Bisericii Greco-Catolice spun că acestea condamnă practicile realizate de vrăjitoare, sfătuindu-i pe oamenii să nu recurgă la astfel de ritualuri.

"Biserica Ortodoxă condamnă astfel de practici şi îi sfătuieşte pe oameni să nu recurgă la aşa ceva , pentru că se îndepărtează de spiritul credinţei. Trebuie evitate astfel de acţiuni, care nu au nimic de-a face cu Biserica şi cu principiile creştine. Sunt manifestări care nu au de-a face cu Dumnezeu, ci doar cu Diavolul", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, Bogdan Ivanov.

La rândul său, Daniel Avram, purtătorul de cuvânt al Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, a declarat că o biserică creştină nu poate fi de acord cu astfel de practici. " O biserică creştină nu poate fi de acord cu astfel de practici. Singura nădejde o avem în Dumnezeu şi doar Dumnezeu are grijă de noi, de ţară şi de politicieni. În Dumneze…

Transmisiune Live: Lansarea Observatorului de dinamica solara al NASA

Canalul tv al NASA transmite in direct lansarea Observatorului de dinamica solara.

Observatorul lansat astazi de NASA va avea ca principala misiune transmiterea de fotografii ale Soarelui, pentru a-i dezvalui misterele.


"Camerele sale vor studia petele si furtunile solare, intr-un sistem de pixeli si culori pe care niciun alt observator din istoria fízicii solare nu l-a avut. Cu ajutorul acestui dispozitiv vom dezvalui secretele ascunse ale Soarelui”, a precizat un reprezentat al NASA.

Observatorul va analiza si campurile magnetice ale Soarelui, viteza vantului solar si variatiile de radiatie.


citeste mai mult...

Google se ia la tranta cu Facebook si Twitter prin inaugurarea noului sau serviciu Google Buzz - INFOO Portal Timisoara, Romania - Informatii utile, harta interactiva, stiri, evenimente

Compania americană Google, proprietară a celui mai mare motor de căutare de pe web, a intrat pe segmentul de piaţă al reţelelor sociale, odată cu inaugurarea noului său serviciu denumit Buzz, care va concura cu mai cunoscutele Facebook şi Twitter.

Gogle Buzz este ataşat serviciului de poştă electronică Gmail şi le permite utilizatorilor să împartă cu ceilalţi membri ai reţelei fotografii, clipuri video sau alte aplicaţii multimedia, dar le oferă şi ocazia de a comenta conţinutul paginilor prietenilor încsrişi pe acest site.

... citeste mai mult