Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 24, 2010

VIDEO: Asculta aici parerea lui Mircea Badea despre Dumnezeu

Mircea Badea a vorbit, în cadrul emisiunii În Gura Presei, despre Dumnezeu. Prezentatorul show-ului televizat a spus că Dumnezeu este invocat o dată la două secunde „drept argument pentru orice”. El a amintit apoi de seismul din Haiti, realizând o legătură între devastatorul cutremur şi divinitate.


...citeste mai mult

Cum vom reusi sa schimbam o tara? Sigur nu prin tupeu…

Socul ca si falsa solutieTrebuie sa recunosc ca pana nu de mult am crezut ca raspunsul la aceasta intrebare este SOCUL. Am crezut ca e nevoie de un soc foarte puternic, un soc care sa ne scoata din comoditate, din tipare, din sisteme ireductibile. Teoretic cred ca aveam dreptate. Practica insa m-a contrazis dureros.Socuri si esecuriDe fapt nu e ceva nou sa crezi ca un soc produce schimbari. Tsunami-ul din 2004 a fost un asemenea soc. A fost folosit de multe corporatii ca sa “reorganizeze spre bine” plaja Indoneziei. Daca pana atunci tarmul era folosit de pescari ca sa aiba acces la mare si astfel la sursa lor de supravietuire, acum tarmurile Indoneziei sunt pline de statiuni care mai de care, detinute de catre cei care au profitat de socul creat. Socul nu a adus nimic bun, ba chiar prin modernizarea plajelor, o multime de oameni si-au pierdut mijloacele de supravietuire iar firmele mici si mijlocii au ajuns in faliment neputand face fata rechinilor care au stiut sa profite de soc. Sin…

Video: Un tanar de 25 de ani, salvat dupa 11 zile de la cutremurul din Haiti

O echipă de salvare internaţională a reuşit să salveze, sâmbătă, un bărbat în vârstă de 25 de ani, care a rămas blocat timp de 11 zile sub dărâmăturile unei clădiri distruse de cutremurul din 12 ianuarie şi care a supravieţuit bând Coca Cola.

Tânărul, Wismond Exantus, a fost transportat la spital, după ce a fost salvat de pompieri francezi, ajutaţi de salvatori americani şi greci.
"Putem spune că este cu adevărat un miracol şi să sperăm că nu este ultimul", a declarat locotenent-colonelul Christophe Renou, comandantul echipei franceze.Tânărul a afirmat că se simte bine şi a supravieţuit bând Coca-Cola, iar medicii au declarat că acesta se află într-o stare neaşteptat de bună.


... citeste mai mult