Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 17, 2010

Video: Un copil de 10 ani ramas blocat pe o stanca in Muntii Bucegi

Operatiune dificila de salvare in Cheile Tatarului din Muntii Bucegi, dupa ce un pusti de 10 ani s-a aventurat pe o stanca de 20 de metri, acoperita de zapada si gheata.

Copilul de 10 ani era insotit de doi adulti, cunostinte ale parintilor. Acestia au mers intr-o drumetie, iar la un moment dat s-au oprit sa faca niste fotografii langa o grota. Numai ca l-au scapat din ochi pe copil, care s-a catarat pe o stanca si n-a putut sa coboare din cauza ghetii si a zapezii.
Video: Un copil de 10 ani ramas blocat pe o stanca in Muntii Bucegi

Virusul care vorbeste cu tine pe Yahoo Messenger

Utilizatorii celebrului program de comunicare online Messenger au avut astăzi o mare surpriză: un virus care vorbeste cu utilizatorii.

Mulţi dintre cei care folosesc acest sistem de comunicare online au auzit despre riscurile la care se expun atunci cand dau click pe un link primit de la o persoană din lista de prieteni. De obicei, aceste "capcane", pot fi usor de recunoscut printre mesajele autentice, mai ales prin faptul ca îndeamnă insistent, printr-o singură replică, fara vreo motivaţie prealabilă, si de obicei in limba engleza, la accesarea unei pagini web.
... citeste mai mult

Google respinge cenzura chineză

Gigantul Internetului, Google a anunţat că şi-ar putea încheia operaţiunile în China, după ce mai multe conturi de Gmail ale unor activişti pentru drepturile omului au fost ţinta unor atacuri cibernetice chineze.

Deşi nu a acuzat direct autorităţile de la Beijing, compania a anunţat că nu mai este dispusă să-şi cenzureze motorul de căutare google.cn şi că va purta discuţii cu guvernul pentru a agrea un mod de funcţionare fără filtrarea rezultatelor, relatează BBC.

Compania a descoperit accesarea de către terţi a unei duzini de conturi ale unor utilizatori de Gmail, majoritatea activişti pentru drepturile omului din China, SUA şi Europa.
... citeste mai mult

Dacia Logan LIMUZINA de peste 5 metri!

Dacia Logan MCV limuzină este un proiect cel puţin interesant, stadiul de lucru fiind destul de avansat, dacă luăm în considerare pozele postate pe forumul DaciaClub.ro. Potrivit discuţiilor de pe topicul dedicat, proiectul beneficiază de aportul oficial al celor de la Dacia, lucru confirmat parţial şi de aspectul atelierului în care a fost făcută poza, acolo unde se mai poate observa încă o parte frontală de Logan.
... citeste mai mult & foto