Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie 15, 2015

PSD amana modificarile Codului Penal

PSD amână modificările la Codul Penal până în următoarea sesiune parlamentară, spun surse din PSD. Decizia vine în contextul unui aviz negativ de la Consiliul Superior al Magistraturii pentru modificarea Codului Penal și în urma... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1BdvIjk
via IFTTT

Rusia ameninta ca-si va suplimenta efectivele la granita de vest

Un nou avertisment de la Moscova care susţine că va reacţiona în cazul în care SUA vor staţiona arme în statele Baltice şi estul Europei.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1BdvFUK
via IFTTT

Lucrarile avanseaza rapid pe lotul 2 din autostrada Timisoara-Lugoj | Imagini din avion

Lucrările la lotul 2 al autostrăzii Timişoara – Lugoj par destul de avansate, asfaltul fiind aşternut pe cea mai mare parte a traseului. Mai este de lucrat mai ales la pasaje, arată ultimele imagini publicate pe forumul de specialitate peundemerg.ro.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1BhuFyy
via IFTTT

Ultima zi pentru depunerea cererilor la APIA

Astăzi este ultima zi în care fermierii pot depune cererile unice de plată a subvenţiilor, fără a fi penalizaţi. După data de 15 iunie, vor fi efectuate penalizări de 1% pentru fiecare zi lucrătoare.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1LbggEd
via IFTTT

Secrete privind centrala nucleara din Ungaria au fost furate

Anchetă de mare amploare în Ungaria, unde un laptop cu informaţii secrete privind centrala nucleară Paks din Ungaria a fost furat, potrivit unui tabloid. Informaţia a fost confirmată şi de autorităţi.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1LbgiMu
via IFTTT

Americanii l-ar fi ucis pe liderul terorist Mokhtar Belmokhtar | Sansa pentru eliberarea ...

Armata americană susține că a întreprins un raid aerian în Libia în cursul căruia l-ar fi ucis pe un lider al-Qaida. Pentagonul nu dă prea multe detalii ale operațiunii desfășurate sâmbătă noaptea, dar guvernul libian a anunțat... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1egHsY9
via IFTTT

Alegeri Republica Moldova 2015 | Chisinau: Candidatul PSRM - Zinaida Greceanii si primarul in ...

Candidatul Partidului Socialistilor, Zinaida Greceanii, si primarul in exercitiu Dorin Chirtoaca vor intra in cel de-al doilea tur de scrutin pentru primaria capitalei Republicii Moldova, in timp ce Renato Usatii a castigat alegerile la Balti, iar... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1GnnJ20
via IFTTT

Inundatii la Tbilisi | Noua oameni au murit in capitala Georgiei

O furtună violentă a lăsat în urmă nouă morţi, zeci de case inundate şi drumuri distruse în capitala Georgiei. Autorităţile sunt în alertă, după ce ploaia torenţială a inundat mare parte din Tbilisi.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1Gncjv0
via IFTTT

Florin Mergea si Rohan Bopanna au castigat al doilea turneu din acest an

Perechea româno-indiană a trecut, în finala de la Stuttgart, de Alexander Peya şi Bruno Soares. A fost o luptă înverşunată.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1GncjuY
via IFTTT

Alegeri in Republica Moldova, cu miza uriasa

Republica Moldova organizează duminică primul tur al alegerilor locale. În jur de 2,8 milioane de moldoveni sunt aşteptaţi la urne pentru a-şi alege primarii și consilierii locali și raionali. Votul are loc într-un context extrem de... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1Gnck28
via IFTTT