Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie 9, 2015

Romania - Finlanda 1-1 | Ramanem pe locul 2 in grupa

România și Finlanda au terminat la egalitate, 1-1, iar tricolorii se mențin pe locul 2 în grupa F. Ca să se califice, România trebuie să învingă în ultimul meci, în Feroe.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1WQtZH5
via IFTTT

Al doilea incident radioactiv intr-o saptamana

Încă un incident radioactiv, la o săptămână distanţă de primul. Din nou, o maşină a unei firme din Bucureşti, care transporta deşeuri industriale către o staţie de reciclare din Argeş, avea în containerul din spate iod radioactiv. Senzorii de... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1L2TFLp
via IFTTT

Unul dintre eroii americani din trenul Thalys a fost injunghiat in California

Unul dintre cei trei eroi americani din trenul Thalys, Spencer Stone, a fost înjunghiat în California, dar se află în stare stabilă, a informat joi mass-media americană, relatează Agerpres.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1VI7qSp
via IFTTT

Accident cu peste 50 de masini in Bulgaria | Trei persoane au murit

Trei persoane și-au pierdut viața în urma unei coliziuni în lanț ce a avut loc, astăzi, într-unul din tunelurile de pe autostrada bulgară Hemus, la nord de Sofia, transmite presa bulgară.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1OovQl5
via IFTTT

Pericol la peste o mie de metri inaltime | Podul de sticla al chinezilor s-a crapat sub ...

Turiştii aflaţi într-un parc naţional din China au fost la un pas de tragedie, după ce un segment dintr-o pod de sticlă s-a crăpat chiar sub picioarele lor. Structura, construită la o mie de metri înălţime de-a lungul unei stânci, fusese inaugurată... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1OovRpe
via IFTTT