Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 16, 2010

Mădălina Manole, pe ultimul drum. Slujba specială de înmormântare la Biserica Sf. Constantin şi Elena din Ploieşti | VIDEO

Cortegiul funerar cu sicriul în care se află trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole a ajuns la Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, în aplauzele a mii de fani care au ţinut să-şi ia rămas bun de la ea.

La biserică se ţine o slujbă specială de înmormântare, pentru sinucigaşi, oficiată de un singur preot, în exteriorul lăcaşului de cult. Slujba va dura aproximativ 30 de minute, iar preotul nu va citi decât rugăciuni pentru iertare.

... mai mult

Cercetare stiintifica: Iisus nu a murit pe cruce

Crucificarea se afla in cercetare. Gunnar Samuelsson - teolog suedez, in lucrarea sa de doctorat, argumenteaza ca crucea pe care se presupune ca ar fi fost rastignit Iisus nu era sub forma de cruce.

Acesta explica pentru un post de radio german - DRadio Wissen, "Noul Testament spune ca Iisus a murit pe ceva numit "staurus"... care este un nume grecesc pentru cruce sau stalp... Eu il numesc instrumentul de executie pentu a fi distins de denumirea populara sugerand ca este o cruce, pentru ca nu este neaparat o cruce - putea fi un stalp de lemn, un trunchi de copac sau orice altceva."
... mai mult