Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 10, 2010

Fundasul echipei FC Vaslui, Serge Akakpo, a rememorat evenimentele sangeroase in care a fost implicat impreuna cu nationala satutului Togo

Fundaşul grupării FC Vaslui a descris momentele de groază prin care a trecut împreună cu ceilalţi fotbalişti ai naţionalei statului Togo: "Trecusem de graniţă şi după zece minute au început să tragă în noi. N-am înţeles imediat ce s-a întâmplat, dar ne-am aruncat cu toţii la podea. În cădere, am fost lovit de două gloanţe în spate, însă dacă mai întârziam două secunde aş fi primit gloanţele în piept. Se trăgea de sus cu mitralierele, iar pentru jumătate de oră a fost panică totală. Era foarte mult sânge, iar zgomotul era îngrozitor".


... citeste mai multe

Dacia a vandut 85.000 de automobile in Germania anul trecut, dublu fata de Romania

Dacia a reuşit să vândă de două ori mai multe maşini în Germania decât în România, anul trecut. Explicaţia este simplă: în cadrul programului rabla din Germania, prima de casare a fost de 2500 de euro, iar la noi, de doar 900 de euro.
... citeste mai mult

Coca Cola, baterie eco pentru telefonul mobil

Un designer chinez curteaza compania finlandeza Nokia cu un concept neobisnuit: telefonul mobil alimentat cu bauturi racoritoare ce contin zahar. Conceptul consta in folosirea bateriilor bio, cu scopul de a le inlocui pe cele traditionale si a mai reduce din poluarea mediului. "Bateriile bio sunt o sursa de energie ecologica, care genereaza electricitate din carbohidrati (de regula zahar) si utilizeaza enzimele pe post de catalizator. Este nevoie de o singura doza de bautura racoritoare pentru ca bateria bio sa functioneze, substanta generand apa si oxigen pe masura ce bateria se descarca ", explica designerul chinez Daizi Zheng, autorul conceptului, citat de Gizmodo.com .
... citeste mai mult

Amenda record: 200.000 euro pentru depasirea vitezei legale

Un conducator auto milionar a primit o amenda record, 299.000 franci elvetieni (290.000 dolari), dupa ce politia l-a surprins in timp ce traversa cu o viteza de peste 100 km pe ora un sat din nord-estul Elvetiei, scrie agentia de presa Thomson Reuters. Un tribunal din cantonul St. Gallen, din nord-estul tarii a decis amendarea milionarului - care conduce un Ferrari Testarossa rosu - cu o suma de aproape trei ori mai mare decat amenda ce detinea ultimul record.
... citeste mai mult

Traficul rutier din nordul Germaniei, aproape paralizat din cauza furtunilor de zapada - GALERIE FOTO - INFOO Portal Timisoara, Romania - Informatii utile, harta interactiva, stiri, evenimente

Traficul rutier din nordul Germaniei era aproape paralizat duminică, după ninsori abundente înregistrate cu o zi înainte, iar aproximativ 200 de şoferi s-au găsit în situaţia de a fi blocaţi în vehiculele lor.

"Situaţia, cel puţin în ceea ce priveşte nordul, este dramatică", a declarat Maxi Hartung, expert în transporturi la Automobile-club din Germania (ADAC), potrivit postului de informaţii N-TV.

Întreaga Germanie era acoperită de zăpadă, în special în nordul şi estul ţării. La Leipzig, în est, stratul de zăpadă a atins 29 de centimetri. În Berlin, el a ajuns la 27 de centimetri, iar în Hamburg la 12 centimetri, potrivit serviciilor meteorologice.

... citeste mai multe