Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 5, 2010

A Treia & A Saptea (The Third & The Seventh)

Un film care reuseste o imbinare simbiotica intre arhitectura si cinematografie, reprezentand, respectiv, a treia si a saptea arta.

Regizorul si realizatorul Alex Roman ne propune o calatorie de 12 minute in care arhitectura, ca si arta, ne este prezentata intr-o maniera la fel de artistica. Cateodata in chip abstract, alteori chiar suprarealist.

CG
|Modelling - Texturing - Illumination - Rendering| Alex Roman

POST
|Postproduction & Editing| Alex Roman

MUSIC
Sequenced, Orchestrated & Mixed by Alex Roman (Sonar & EWQLSO Gold Pro XP)
Sound Design by Alex Roman
Based on original scores by:
.Michael Laurence Edward Nyman. (The Departure)
.Charles-Camille Saint-Saëns. (Le Carnaval des animaux)

Directed by Alex Roman

Done with 3dsmax, Vray, AfterEffects and Premiere.

Vizioneaza aici filmul The Third & The Seventh

Ovidiu Branzan cere demisia lui Ilie Sarbu din fruntea PSD Timis

Liderul PSD Timiş, Ilie Sârbu, a declarat, vineri, că fostul ministru al Sănătăţii Ovidiu Brânzan a cerut, în BPJ al filialei, o analiză a organizaţiei judeţene şi i-a spus că, în cazul în care aceasta va fi făcută, să se gândească la demisie, însă Brânzan neagă că ar fi făcut aceste afirmaţii.

Sârbu a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că nu Brânzan, care este membru în Biroul Permanent Judeţean (BPJ) al PSD Timiş, este "cel mai indicat să ceară o analiză" a filialei judeţene. citeste mai mult ...

Programul Rabla incepe pe 20 februarie

Persoanele fizice şi firmele vor putea înlocui în acest an maşinile uzate începând cu data de 20 februarie, dată de la care programul de înlocuire a parcului auto naţional, denumit "Programul Rabla", va fi aplicat şi pentru anul 2010, a declarat, vineri, premierul Emil Boc.

În vară, Programul Rabla a fost extins de Guvern prin asigurarea unui număr nelimitat de autoturisme care pot fi casate pentru persoane fizice şi includerea autoutilitarelor în categoria vehiculelor care pot fi achiziţionate. Fondurile pentru programul din acest an totalizează 228 milioane de lei. citeste mai mult ...

Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea

Instanţa Curţii de Apel Bucureşti a constatat, vineri, că fostul lider PC, Dan Voiculescu, a avut calitatea de colaborator al fostei Securităţi.

Curtea de Apel Bucureşti a respins, ca fiind neîntemeiată, acţiunea lui Dan Voiculescu şi a admis cererile de intervenţie în interesul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) făcute de verişoarele fostului lider PC, Paraschiva Silaghi şi Mikaela Kallbery. Acestea au făcut cereri de intervenţie în proces împotriva politicianului. citeste mai mult ...