Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din decembrie 11, 2015

Autostrada gata cu sapte luni mai devreme

Eveniment rar pentru România - lucrările la lotul 2 al autostrăzii Timişoara-Lugoj sunt aproape gata cu șapte luni înainte de termenul prevăzut în contract. Ministrul Transporturilor a mers în inspecţie pe şantierul drumului de mare viteză şi a... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1lTjfKI
via IFTTT

Premiul Nobel pentru Pace, decernat in Norvegia

Premiile Nobel au ajuns astăzi la câştigătorii lor. La Oslo, în Norvegia a fost înmânat Premiul pentru pace, acordat unor organizaţii din Tunisia, care au reuşit să împace forţele politice după revoluţa din 2011. Celelalte cinci premii, pentru... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1RdwbYT
via IFTTT

Statul da liber la ieftinirea politelor RCA

Autoritatea de Supraveghere Financiară a eliminat plafonul de 10 la sută pentru reducerile pe care le pot oferi aceştia clienţilor.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1Rdwenx
via IFTTT

Operatiune antiterorista la Kiev. Au fost gasite peste 30 de bombe

Un ofițer al forțelor speciale ucrainene și liderul unui grup care pregătea „acte teroriste” în Ucraina au fost uciși la Kiev, au anunțat joi serviciile ucrainene de securitate, SBU.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1Rdwent
via IFTTT

Uniunea Europeana si Serbia vor incepe negocierile de aderare

Uniunea Europeană va lansa negocierile de aderare cu Serbia la 14 decembrie, a anunțat joi, la Belgrad, comisarul european pentru politica de vecinătate și negocieri pentru extindere Johannes Hahn, relatează DPA și Agerpres.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1Rdwe7d
via IFTTT

Beijing a ridicat codul rosu de alerta pentru smog

Cerul de deasupra Beijing-ului s-a limpezit joi și a fost ridicată alerta de smog cu cod roșu impusă două zile capitalei Chinei pe fondul unei poluări severe, informează Agerpres.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1RdwbIp
via IFTTT