Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 13, 2010

Dragostea este mai puternica pe masura ce cuplurile inainteaza in varsta

Cuplurile în vârstă sunt mai fericite în dragoste decât majoritatea perechilor şi continuă să aibă o viaţă sexuală satisfăcătoare, deşi riscă să se confrunte cu unele dificultăţi de ordin fiziologic, este concluzia unui studiu realizat de cercetătorii canadieni.

Statisticile au arătat în mod clar că persoanele în vârstă - de peste 65 de ani - obţin între 119-120 de puncte pe scara Spanier, care măsoară satisfacţia unei relaţii de cuplu, în timp ce media naţională este de 114 puncte în Canada.

"Aceasta este o diferenţă importantă", a declarat profesorul Gilles Trudel, profesor de psihologie la Universitatea Quebec din Montreal. citeste mai mult ...

Jocurile Olimpice de Iarna Vancouver 2010 - Flacara olimpica a fost aprinsa

Flacăra olimpică pentru cea de-a XXI-a ediţie a Jocurilor Olimpice de Iarnă a fost aprinsă, vineri, la Vancouver, de patru legende ale sportului canadian: hocheistul Wayne Gretzky, schioarea Nancy Greene, patinatoarea de viteză Katrina LeMay Doan şi baschetbalistul Steve Nash.

Campionul paralimpic Rick Hansen a fost primul care a intrat cu torţa olimpică în stadion şi a predat-o apoi patinatoarei de viteză Katrina LeMay Doan.

De la Doan, torţa a fost preluată de Steve Nash, care a trecut-o la schioarea Nancy Greene iar apoi la legenda hocheiului mondial Wayne Gretzky.

Flacăra Olimpică pentru Vancouver a fost aprinsă la 22 octombrie 2009, în Grecia. De-a lungul traseului din Europa până în Canda, flacăra olimpică a fost purtată de 12.000 de persoane.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Vancouver s-a încheiat, după aprinderea flăcării olimpice şi trei ore de spectacol, la BC Place Stadium, pentru lansarea celei de-a 21-a ediţii, îndoliată după accidentul mortal al sp…