Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din mai 19, 2015

Padure de 80 de hectare, salvata de la defrisare

Asociația Bankwatch România a obținut în instanță anularea acordului de mediu pentru defrișarea a 80 de hectare de pădure unde ar fi urmat să se extindă cariera de lignit Pinoasa, județul Gorj.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1R0HKQH
via IFTTT

O statuie care pare sa-l infatiseze pe Vladimir Putin crucificat, inlaturata de la o expozitie ...

O statuie controversată, care pare să-l înfăţişeze pe preşedintele rus Vladimir Putin crucificat, a fost înlăturată din curtea fostului sediu al serviciului de securitate sovietic KGB din Riga, în urma protestelor ambasadei ruse.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1R0HKQC
via IFTTT

Jurnalisti BBC, retinuti pentru spionaj in Qatar

O echipă a postului BBC a fost arestată în Qatar sub acuzaţia de spionaj. Asta, deşi jurnaliştii britanici se aflau în această ţară la invitaţia guvernului de la Doha, pentru a realiza un reportaj despre condiţiile de muncă pentru imigranţi. Gazdele... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1cNc2qU
via IFTTT

Victor Ponta recunoaste ca introducerea impozitului pe bacsis a fost o greseala

Premierul Victor Ponta recunoaşte că introducerea impozitului pe bacşis a fost o greşeală. Spune însă că e mai grav să perseverezi în greşeli decât să le repari. Astfel motivează şeful Guvernului decizia de a renunța la acest bir, după doar o... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1B93j8x
via IFTTT

Ministru ucrainean: Rusia a incercat sa ii asasineze pe cei doi militari rusi capturati in Ucraina

Serviciile secrete ruse au încercat să îi omoare pe cei doi militari ruşi capturaţi în estul Ucrainei, susţine ministrul ucrainean de Externe, Pavlo Klimkin, citat de Reuters.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1B93j8u
via IFTTT

Ieftinirea carburantilor de la 1 ianuarie, pusa sub semnul intrebarii

Propunerea Guvernului de reducere a accizelor cu până la 20% se loveşte de împotrivirea ministrului Finanţelor. Prevederea a fost deja eliminată de senatori din Codul Fiscal şi aşteaptă votul deputaţilor, care au ultimul cuvânt.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1dgB2Yq
via IFTTT

Proteste masive in Macedonia. Guvernul este acuzat de fapte de coruptie si de interceptari ilegale

Susţinătorii partidului de opoziţie din Macedonia promit că nu vor renunţa la protestele de stradă până când premierul nu demisionează. Ieri, peste 20.000 de oameni au ieşit în stradă, iar în această seară, organizatorii speră ca numărul... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1HdCySk
via IFTTT

Bomba descoperita intr-un autocar care urma sa traverseze Romania

Şoferii unui autocar înmatriculat în Bulgaria, care urma să treacă şi prin România, au descoperit o bombă artizanală în compartimentul de bagaje.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1HoDt4W
via IFTTT