Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 6, 2010

Robotii au jucat fotbal la cel mai mare targ High-Tech din Europa

Rajesh, Penny, Sheldon şi Leonard măsoară numai 60 de centimetri, dar au deja un titlu de campioni mondiali în palmares, după victoria echipei lor - B-Human - la Cupa Mondială destinată roboţilor, desfăşurată anul trecut, în Austria, şi la care au participat 23 de echipe.

Creaţi de Universitatea din Bremen (nordul Germaniei), cei patru roboţi îşi vor apăra titlul la ediţia viitoare a evenimentului, programată pe 19 iunie, la Singapore, chiar când va fi în plină desfăşurare Cupa Mondială de fotbal din Africa de Sud (11 iunie - 11 iulie).

You need a modern Browser with Adobe Flash Player to view this.


... mai mult

Video: Pe teritoriul Romaniei vor fi 3 baterii a cate 8 rachete defensive din scutul antiracheta

Pe teritoriul Romaniei vor fi trei baterii a cate opt rachete defensive, care vor face parte din scutul antiracheta. Anuntul a venit la bilantul Ministerului Apararii, din partea presedintelui Traian Basescu.

Este pentru prima data cand seful statului a oferit amanunte pe aceasta tema. "Standard Missile 3" este o racheta care se lanseaza de regula de pe pe nave special concepute, insa poate fi instalata si pe uscat. La noi vor fi doar baterii antiracheta la sol.

You need a modern Browser with Adobe Flash Player to view this.

... mai mult