Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie 25, 2015

Cutremur in zona Vrancea

Un cutremur de 3,4 pe scara Richter s-a produs joi, la ora 13.28, în zona Vrancea. Epicentrul seismului a fost în judeţul Buzău, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

from Stiri INFOO http://ift.tt/1LFUpoX
via IFTTT

Ungaria vrea sa ridice garduri impotriva imigrantilor la toate frontierele sale

Guvernul de la Budapesta a revenit asupra deciziei de a nu primi imigranţi. Este declaraţia făcută de un membru al partidului de guvernământ, care a punctat că Ungaria va continua să primească refugiaţi, însă doar pe cei care sunt persecutaţi sau... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1Nkd0I8
via IFTTT

SUA schimba regulile de negociere cu teroristii

Statele Unite deschid calea negocierilor cu teroriştii. De acum înainte, familiile ostaticilor americani vor putea plăti răscumpărări pentru eliberarea celor dragi.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1BOWSND
via IFTTT

VIDEO. Revolta anti-Uber la Paris

Proteste violente la Paris, unde sute de taximetrişti au blocat mai multe cartiere, dar şi trei terminale ale Aeroportului Charles de Gaulle.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1BDF6gb
via IFTTT

Jumatate din economia Siriei, distrusa de razboi

Războiul a tăiat în două economia Siriei. În patru ani de conflict armat, valoarea adăugată creată în Siria s-a redus cu 60%, arată un raport al Institutului de Politici Internaţionale Chatham House.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1LFweXs
via IFTTT

ADMITERE LICEU 2015 | Calendarul admiterii in invatamantul liceal

Miercuri elevii de clasa a VIII-a au susținut ultima probă a examenului de Evaluare Națională. Rezultatele finale vor fi afișate pe 30 iunie, iar această notă va conta la admiterea la liceu. Iată care este calendarul admiterii anul... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1BDF6fZ
via IFTTT

Livrarea carbunelui catre Serbia, in atentia DIICOT

Complexul Energetic Oltenia a reziliat contractul cu firma care livra cărbune către Serbia pentru că nu şi-ar fi respectat angajamentele. De altfel, contractul a ajuns în cele din urmă în atenţia DIICOT.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1Lwo2vP
via IFTTT

Esec in negocierile pentru Grecia

Încă o amânare în negocierile de la Bruxelles dintre Grecia şi creditorii internaţionali. Discuţiile s-au încheiat din nou fără niciun rezultat şi vor fi reluate astăzi la ora 14.00, ora României.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1LwmrpK
via IFTTT

Primul presedinte al Lituaniei democratice: Rusia e un stat terorist

Se vorbeşte tot mai des în Europa despre noul Război Rece şi aspiraţiile Kremlinului de a reclădi sfera de influenţă a Uniunii Sovietice. Aceste perspective sunt reale motive de îngrijorare pentru cei care acum 25 de ani câştigau independenţa... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1LwmphR
via IFTTT

Serviciu militar pe baza de voluntariat

România ar putea avea voluntari în armată. Un deputat PSD a depus la Parlament un proiect de lege pentru introducerea serviciului militar pe bază de voluntariat. Acest lucru a fost, de altfel, cerut de ministrul apărării, Mircea Duşa. Proiectul... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1LwmphO
via IFTTT