Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie 23, 2015

Grecia si creditorii, aproape de un acord | Lista cu propunerile de reforma

Veşti bune de la Bruxelles după summitul de urgenţă pe tema Greciei, chiar dacă nu s-a ajuns la un acord final. Liderii europeni sunt optimişti cu privire la mersul negocierilor şi cred că până la sfârşitul săptămânii va fi prezentată versiunea... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1HaGAAW
via IFTTT

UE extinde sanctiunile impotriva Rusiei

Rusia rămâne sub sancţiunile Uniunii Europene din cauza anexării Crimeei. Decizia a fost confirmată astăzi de miniştrii de externe din Uniunea Europeană, la reuniunea de la Luxemburg.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1J1GLfs
via IFTTT

Rusia prelungeste interdictia unor importuri alimentare ca raspuns la sanctiunile UE

Rusia va continua să interzică numeroase categorii de alimente din Occident timp de încă şase luni, deoarece Uniunea Europeană (UE) şi-a prelungit sancţiunile pe care le-a impus Moscovei, a anunţat luni premierul Dmitri Medvedev, relatează Mediafax.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1J1GLfk
via IFTTT

NATO isi reevalueaza strategia: vrea sa suplimenteze efectivele fortei de reactie

NATO va suplimenta efectivele forţei sale de intervenţie. Miniştrii Apărării din statele aliate vor decide, la summitul de săptămâna aceasta, suplimentarea numărului de militari, de la 13 la 40 de mii. Tot atunci, forţa de reacţie rapidă, iniţial o... continuare

from Stiri INFOO http://ift.tt/1e0YHMf
via IFTTT

Rusia reduce cu 560 de milioane de dolari bugetul alocat organizarii Campionatului de Fotbal ...

Guvernul rus reduce cheltuielile destinate organizării Campionatului Mondial de Fotbal din 2018. Potrivit Reuters, bugetul alocat evenimentului sportiv a fost redus cu 560 de milioane de dolari şi este estimat în prezent la 11,8 miliarde de dolari.

from Stiri INFOO http://ift.tt/1e0YIQv
via IFTTT