Treceți la conținutul principal

METODE MODERNE DE PREDARE

METODE MODERNE DE PREDARE

A LIMBILOR STRAINE LA STUDENT PLUS

Va invitam la noua serie de cursuri de 6 saptamani ce incepe pe data de 22 octombrie.
Program receptie: Luni - Vineri orele 9.00-21.00
Program testari pt repartizare pe nivele cursanti noi: intre orele 16.00-19.00.
Plata cursului se face la inscriere si va reamintim ca beneficiati de reducere daca aduceti un client nou.
Beneficiind de experienta noastra de peste 10 ani in predarea limbilor straine, aveti sansa de a invata o limba straina intr-un mod eficient, rapid si la cele mai inalte standarde. Echipa Student Plus este alcatuita din tineri profesionisti care predau limbile straine folosind metode moderne de predare interactive si axate pe comunicare, cea mai noua realizare fiind dezvoltarea unui sistem propriu de E-Learning.
Variantele de organizare a cursurilor sunt urmatoarele:
>>cursurile standard, in cadrul carora se pot invata si imbunatati abilitatile de comunicare intr-o limba straina (engleza, italiana, franceza, germana, portugheza, spaniola, olandeza si romana pentru straini). Modulele de cursuri dureaza 6 saptamani si sunt concepute in conformitate cu standardul CERFL al Uniunii Europene.
>> cluburile conversationale focalizate pe optimizarea comunicarii verbale in engleza si in italiana.
>> training specializat, constanda in pregatirea pentru testele internationale: TOEFL, Cambridge, IELTS si cursuri specializate: Business, Medical, Legal English.
>> engleza online este varianta pentru care pot opta persoanele care doresc un maxim de flexibilitate in timp si spatiu, prin intermediul internetului. Oferta de cursuri virtuale de limba engleza cuprinde: General English, Business English, Business Written Communication si TOEFL Essays. Pentru mai multe detalii, acceseaza lectiile noastre DEMO de pe www.infoo.ro/cursuri.
>> Miniplus este clubul nostru de engleza creativa pentru copii intre 5 si 12 ani, ce propune copiilor invatarea englezei prin metode interactive inventive si distractive.
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati telefonic la 0356-809991, 0256-494390 sau prin e-mail la office@studentplus.ro .

Va dorim o toamna cu realizari!

Echipa Student Plus

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Centrul de Limbi Moderne Student Plus

Take Ionescu nr. 40, Timisoara

Tel/Fax: 0256-494390, 431566

Tel: 0356-809991

E-mail: office@studentplus.ro, office@business-plus.ro

www.studentplus.ro, www.business-plus.ro, www.infoo.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prima si cea mai mare fantana cu coregrafie muzicala din intreaga lume

Ştiaţi că ?...

Prima fantana cu coregrafie muzicala din lume, denumita si "fantana muzicala" a fost construita in Targu Mures, Romania,intre anii 1820 si 1822 de catre Peter Bodor, un inginer mecanic. Partea mecanica pe structura hidraulica era miscata de forta apei care facea sa sune o muzica populara la fiecare ora exacta. Era si statuia lui Apollo in varf, care se rotea de jur-imprejur la 24 de ore. Fantana lui avea o forma circulara, cu doua scari circulare laterale si un acoperis circular sprijinit de stalpi. A fost distrusa in 1836 de o furtuna de zapada si nu s-a mai restaurat. Peter Bodor a facut o copie aproape identica a acesteia pe insula Margit din Budapesta in 1936 dar care era electrica si nu hidraulica. Si aceasta a fost distrusa in al doilea razboi mondial, dar restaurata in 1954 si 1997.Cea mai mare fantana din lume: Dubai, Emiratele Arabe UniteImagine din Dubai de pe cel mai inalt zgarie-nori din lume, detalii click aici:


Construita in 2008-2009, are 275 m lu…

Banca Transilvania si Bancpost au devenit o singura banca, dupa fuziunea realizata cu succes in ...

Banca Transilvania şi Bancpost au devenit o singură bancă, după fuziunea realizată cu succes în 31 decembrie 2018 şi parcurgerea unui plan ambițios de integrare Bancpost în activitatea BT, pe parcursul a... continuare

from Stiri INFOO http://bit.ly/2QuxOU4
via IFTTT

Clasamentul WTA: Naomi Osaka, noul lider mondial | Simona Halep a coborat pe locul trei | Petra ...

Clasamentul WTA: Naomi Osaka, noul lider mondial | Simona Halep a coborat pe locul trei | Petra Kvitova (Cehia) locul doi

from Stiri INFOO http://www.infoo.ro/Stiri_Sport/Clasamentul-WTA--Naomi-Osaka,-noul-lider-mondial-|-Simona-Halep-a-coborat-pe-locul-trei-|-Petra-Kvitova-(Cehia)-locul-doi-TJ726340LS.html
via IFTTT