Treceți la conținutul principal

Academia Seniorilor Timisoara


"Nu e omul niciodata batran, cand e vorba de invatatura !"

Noutatea acestei toamne o constituie cursurile de limba si cultura engleza pentru PENSIONARI, in cadrul proiectului social-educativ intreprins de Fundatia Student Plus cu sprijinul Consiliului Judetean Timis.

Prin participarea la aceste cursuri, seniorii timisoreni vor avea ocazia sa socializeze si sa comunice in limba engleza, sub indrumarea profesorilor romani si a vorbitorilor nativi de limba engleza. Prima serie a Academiei Seniorilor va incepe de la 1 septembrie, iar inscrierile se pot face la sediul Fundatiei Student Plus sau on-line, pe site-ul www.studentplus.ro . Fiecare serie de cursuri se va incheia cu un eveniment social.

Participarea la aceasta serie de cursuri este conditionata de inscrierea la sediul Fundatiei pana in data de 1 septembrie si plata unei taxe de inscriere de 20 lei / persoana. Toate celelalte costuri sunt suportate de Fundatia Student Plus si CJ Timis.

Limbile straine sunt o cerinta pentru cetateanul european. Prin facilitarea accesului pensionarilor la aceste tipuri de cursuri, vizam nu numai beneficiile de ordin intelectual pentru acestia, ci si cele de ordin moral si social, prin reafirmarea importantei rolului lor in cadrul comunitatii timisorene.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati telefonic la 0356-809991, 0256-494390 sau prin e-mail la office@studentplus.ro .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prima si cea mai mare fantana cu coregrafie muzicala din intreaga lume

Ştiaţi că ?...

Prima fantana cu coregrafie muzicala din lume, denumita si "fantana muzicala" a fost construita in Targu Mures, Romania,intre anii 1820 si 1822 de catre Peter Bodor, un inginer mecanic. Partea mecanica pe structura hidraulica era miscata de forta apei care facea sa sune o muzica populara la fiecare ora exacta. Era si statuia lui Apollo in varf, care se rotea de jur-imprejur la 24 de ore. Fantana lui avea o forma circulara, cu doua scari circulare laterale si un acoperis circular sprijinit de stalpi. A fost distrusa in 1836 de o furtuna de zapada si nu s-a mai restaurat. Peter Bodor a facut o copie aproape identica a acesteia pe insula Margit din Budapesta in 1936 dar care era electrica si nu hidraulica. Si aceasta a fost distrusa in al doilea razboi mondial, dar restaurata in 1954 si 1997.Cea mai mare fantana din lume: Dubai, Emiratele Arabe UniteImagine din Dubai de pe cel mai inalt zgarie-nori din lume, detalii click aici:


Construita in 2008-2009, are 275 m lu…

Chiar daca nu a ajuns in finala, Simona Halep (2 WTA) a impresionat la Australian Open cu ...

Chiar dacă nu a ajuns în finală, Simona Halep a impresionat la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Numărul 2 WTA a reușit execuții spectaculoase, iar organizatorii turneului de la Melbourne au ales cele mai frumoase lovituri ale... continuare

from Stiri INFOO http://www.infoo.ro/Stiri_Sport/Chiar-daca-nu-a-ajuns-in-finala,-Simona-Halep-(2-WTA)-a-impresionat-la-Australian-Open-cu-executii-spectaculoase-|-VIDEO-VO141220MH.html
via IFTTT

Simona Halep, in istoria tenisului! Jucatoarea cu cele mai multe saptamani consecutive ...

Simona Halep va intra în istoria tenisului, peste doar o săptămână. Sportiva de 28 de ani va deveni jucătoarea cu cele mai multe săptămâni consecutive petrecute în Top 10 WTA.

from Stiri INFOO https://ift.tt/3aI3qAW
via IFTTT