Treceți la conținutul principal

In loc de horoscop


Portalul INFOO www.infoo.ro are una dintre sectiunile importante ale acestuia, rubrica “IN LOC DE HOROSCOP”. Pentru ca editorii acestui portal promoveaza valorile crestine, ce credeti ca au ascuns in spatele acestui titlu?

Daca regalitatea din Romania avea ca slogan “NIHIL SINE DEO”, iar fondatorii Statelor Unite ale Americii au pus pe banii lor “IN GOD WE TRUST”, cine credeti ca mai poate promova astfel de valori in societatea moderna?

Care sunt valorile promovate de media zilelor noastre prin radio, televiziune, ziare sau internet, atat in Romania cat si in fostele tari crestine din Europa? Horoscop, violenta, senzational, sex, vulgaritate, crime, violuri, scandaluri sau cele mai josnice obiceiuri din lumea mondena.

Exista totusi oameni care stiu sa filtreze astfel de informatii si sa promoveze valori eterne. Viziteaza zilnic sectiunea “In loc de horoscop” = “Biblia online” (http://www.infoo.ro/?id=biblia_online), daca nu ai cu tine varianta tiparita.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Chiar daca nu a ajuns in finala, Simona Halep (2 WTA) a impresionat la Australian Open cu ...

Chiar dacă nu a ajuns în finală, Simona Halep a impresionat la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Numărul 2 WTA a reușit execuții spectaculoase, iar organizatorii turneului de la Melbourne au ales cele mai frumoase lovituri ale... continuare

from Stiri INFOO http://www.infoo.ro/Stiri_Sport/Chiar-daca-nu-a-ajuns-in-finala,-Simona-Halep-(2-WTA)-a-impresionat-la-Australian-Open-cu-executii-spectaculoase-|-VIDEO-VO141220MH.html
via IFTTT

Imagini din drona cu Lotul 1 din A10 Sebes - Turda si nodul rutier complex Sebes dintre A1, A10 ...

Incă de la începutul anului atât ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, cât și conducerea Companiei de Drumuri, când vorbeau de kilometri de autostradă deschiși traficului în 2019 mereu includeau și cei 17 km ai Lotului 1 din... continuare

from Stiri INFOO https://ift.tt/33cqNPb
via IFTTT

Simona Halep, in istoria tenisului! Jucatoarea cu cele mai multe saptamani consecutive ...

Simona Halep va intra în istoria tenisului, peste doar o săptămână. Sportiva de 28 de ani va deveni jucătoarea cu cele mai multe săptămâni consecutive petrecute în Top 10 WTA.

from Stiri INFOO https://ift.tt/3aI3qAW
via IFTTT