Treceți la conținutul principal

In loc de horoscop


Portalul INFOO www.infoo.ro are una dintre sectiunile importante ale acestuia, rubrica “IN LOC DE HOROSCOP”. Pentru ca editorii acestui portal promoveaza valorile crestine, ce credeti ca au ascuns in spatele acestui titlu?

Daca regalitatea din Romania avea ca slogan “NIHIL SINE DEO”, iar fondatorii Statelor Unite ale Americii au pus pe banii lor “IN GOD WE TRUST”, cine credeti ca mai poate promova astfel de valori in societatea moderna?

Care sunt valorile promovate de media zilelor noastre prin radio, televiziune, ziare sau internet, atat in Romania cat si in fostele tari crestine din Europa? Horoscop, violenta, senzational, sex, vulgaritate, crime, violuri, scandaluri sau cele mai josnice obiceiuri din lumea mondena.

Exista totusi oameni care stiu sa filtreze astfel de informatii si sa promoveze valori eterne. Viziteaza zilnic sectiunea “In loc de horoscop” = “Biblia online” (http://www.infoo.ro/?id=biblia_online), daca nu ai cu tine varianta tiparita.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prima si cea mai mare fantana cu coregrafie muzicala din intreaga lume

Ştiaţi că ?...

Prima fantana cu coregrafie muzicala din lume, denumita si "fantana muzicala" a fost construita in Targu Mures, Romania,intre anii 1820 si 1822 de catre Peter Bodor, un inginer mecanic. Partea mecanica pe structura hidraulica era miscata de forta apei care facea sa sune o muzica populara la fiecare ora exacta. Era si statuia lui Apollo in varf, care se rotea de jur-imprejur la 24 de ore. Fantana lui avea o forma circulara, cu doua scari circulare laterale si un acoperis circular sprijinit de stalpi. A fost distrusa in 1836 de o furtuna de zapada si nu s-a mai restaurat. Peter Bodor a facut o copie aproape identica a acesteia pe insula Margit din Budapesta in 1936 dar care era electrica si nu hidraulica. Si aceasta a fost distrusa in al doilea razboi mondial, dar restaurata in 1954 si 1997.Cea mai mare fantana din lume: Dubai, Emiratele Arabe UniteImagine din Dubai de pe cel mai inalt zgarie-nori din lume, detalii click aici:


Construita in 2008-2009, are 275 m lu…

Banca Transilvania si Bancpost au devenit o singura banca, dupa fuziunea realizata cu succes in ...

Banca Transilvania şi Bancpost au devenit o singură bancă, după fuziunea realizată cu succes în 31 decembrie 2018 şi parcurgerea unui plan ambițios de integrare Bancpost în activitatea BT, pe parcursul a... continuare

from Stiri INFOO http://bit.ly/2QuxOU4
via IFTTT

Alianta Vestului | Timisoara, Cluj-Napoca, Arad, Oradea si Deva

Alianța Vestului | Timisoara, Cluj-Napoca, Arad, Oradea si Deva

from Stiri INFOO http://www.infoo.ro/Stiri_Locale/Alianta-Vestului-|-Timisoara,-Cluj-Napoca,-Arad,-Oradea-si-Deva-SO193672UI.html
via IFTTT