Treceți la conținutul principal

Un avion al Carpatair a iesit de pe pista Aeroportului Iasi, un pasager a suferit un atac de panica

Un avion al Carpatair a iesit de pe pista Aeroportului Iasi, un pasager a suferit un atac de panica

Un avion al companiei Carpatair cu 30 de pasageri la bord a ieşit, miercuri noapte, de pe pista Aeroportului Iaşi şi s-a oprit în zăpadă, incidentul petrecându-se în momentul aterizării, niciunul dintre pasageri nefiind rănit, ci doar unul suferind un atac de panică.

Aeronava venea dinspre Bari (Italia) şi urma să aterizeze la Bacău, însă, din cauza vremii nefavorabile, aeronava a fost direcţionată către Iaşi.

În jurul orei, 23.00, în momentul contactului cu pista Aeroportului din Iaşi, avionul şi-a schimbat brusc direcţia de mers, ieşind de pe pistă, aparatul oprindu-se în zăpadă.

"După aterizare, avionul a părăsit pista către dreapta într-un unghi de aproximativ 15 - 20 de grade pe banda de siguranţă din apropierea pistei. S-a oprit natural pe zăpadă ", a declarat, joi, presei, directorul Aeroportului din Iaşi, Marian Vasile.

Potrivit acestuia, niciunul dintre cei 30 de pasageri nu a fost rănit, însă unul dintre călători a suferit un atac de panică.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prima si cea mai mare fantana cu coregrafie muzicala din intreaga lume

Ştiaţi că ?...

Prima fantana cu coregrafie muzicala din lume, denumita si "fantana muzicala" a fost construita in Targu Mures, Romania,intre anii 1820 si 1822 de catre Peter Bodor, un inginer mecanic. Partea mecanica pe structura hidraulica era miscata de forta apei care facea sa sune o muzica populara la fiecare ora exacta. Era si statuia lui Apollo in varf, care se rotea de jur-imprejur la 24 de ore. Fantana lui avea o forma circulara, cu doua scari circulare laterale si un acoperis circular sprijinit de stalpi. A fost distrusa in 1836 de o furtuna de zapada si nu s-a mai restaurat. Peter Bodor a facut o copie aproape identica a acesteia pe insula Margit din Budapesta in 1936 dar care era electrica si nu hidraulica. Si aceasta a fost distrusa in al doilea razboi mondial, dar restaurata in 1954 si 1997.Cea mai mare fantana din lume: Dubai, Emiratele Arabe UniteImagine din Dubai de pe cel mai inalt zgarie-nori din lume, detalii click aici:


Construita in 2008-2009, are 275 m lu…

Banca Transilvania si Bancpost au devenit o singura banca, dupa fuziunea realizata cu succes in ...

Banca Transilvania şi Bancpost au devenit o singură bancă, după fuziunea realizată cu succes în 31 decembrie 2018 şi parcurgerea unui plan ambițios de integrare Bancpost în activitatea BT, pe parcursul a... continuare

from Stiri INFOO http://bit.ly/2QuxOU4
via IFTTT

Clasamentul WTA: Naomi Osaka, noul lider mondial | Simona Halep a coborat pe locul trei | Petra ...

Clasamentul WTA: Naomi Osaka, noul lider mondial | Simona Halep a coborat pe locul trei | Petra Kvitova (Cehia) locul doi

from Stiri INFOO http://www.infoo.ro/Stiri_Sport/Clasamentul-WTA--Naomi-Osaka,-noul-lider-mondial-|-Simona-Halep-a-coborat-pe-locul-trei-|-Petra-Kvitova-(Cehia)-locul-doi-TJ726340LS.html
via IFTTT