Treceți la conținutul principal

Pacient: - Operatie reusita! Chirurg: - Materiale de sutura!


CHIRMAX - un brand foarte cunoscut în Europa, în domeniul medical, s-a lansat în premieră în România, la Timişoara, prin Chirmax Surgical Sutures. Aceasta oferă o gamă completă de materiale de sutură – indispensabile şi vitale intervenţiilor chirurgicale clasice, reconstructive, microchirurgicale, estetice, stomatologice, precum şi domeniului veterinar.

Astăzi, lumea medicală admite că succesul unei intervenţii chirurgicale este condiţionat şi de proprietăţile materialelor folosite. De aceea, interesul pentru produsele de cea mai bună calitate este într-o continuă creştere. Pe lângă caracteristicile tehnice, care asigură rezultate estetice şi funcţionale superioare, succesul e determinat de un raport avantajos calitate/preţ. Chirmax Surgical Sutures din Timisoara este importator unic si reprezentant Chirmax in Romania oferind fire de sutură de calitate, la un preţ competitiv.

Firele de sutură sunt ambalate în folie de aluminiu, cea mai sigură protecţie la ora actuală împotriva desterilizării. Pe ambalaj sunt indicate caracteristicile firului şi ale acului (compoziţie, resorbabilitate, dimensiuni, culoare, etc.).

Acul este prezentat în mărime naturală, permiţând utilizatorului o apreciere imediată a dimensiunii şi formei sale. De asemenea, sunt furnizate informaţii privind condiţiile de depozitare şi termenul de garanţie, precum şi numărul de serie al produsului pentru a-i permite trasabilitatea. Acest ambalaj se desface uşor, iar pe ambalajul interior sunt menţionate aceleaşi informaţii. Acul este rezistent, iar firul este bine fixat.

Noutatea constă şi în modul de prezentare a produselor de către Chirmax pe site-ul www.chirmax.ro folosind o selecţie interactivă în catalogul de produse. Pe lângă rolul de importator, acesta şi-l însuşeşte şi pe cel de consultant. Vi se pun la dispoziţie detalii privind caracteristicile materialelor de sutură, criterii care pot orienta alegerea acestora în funcţie de calităţile necesare şi de condiţiile de lucru, informatii de actualitate, documentate şi în curând ştiri din domeniul medical.

You need a modern Browser with Adobe Flash Player to view this.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prima si cea mai mare fantana cu coregrafie muzicala din intreaga lume

Ştiaţi că ?...

Prima fantana cu coregrafie muzicala din lume, denumita si "fantana muzicala" a fost construita in Targu Mures, Romania,intre anii 1820 si 1822 de catre Peter Bodor, un inginer mecanic. Partea mecanica pe structura hidraulica era miscata de forta apei care facea sa sune o muzica populara la fiecare ora exacta. Era si statuia lui Apollo in varf, care se rotea de jur-imprejur la 24 de ore. Fantana lui avea o forma circulara, cu doua scari circulare laterale si un acoperis circular sprijinit de stalpi. A fost distrusa in 1836 de o furtuna de zapada si nu s-a mai restaurat. Peter Bodor a facut o copie aproape identica a acesteia pe insula Margit din Budapesta in 1936 dar care era electrica si nu hidraulica. Si aceasta a fost distrusa in al doilea razboi mondial, dar restaurata in 1954 si 1997.Cea mai mare fantana din lume: Dubai, Emiratele Arabe UniteImagine din Dubai de pe cel mai inalt zgarie-nori din lume, detalii click aici:


Construita in 2008-2009, are 275 m lu…

Banca Transilvania si Bancpost au devenit o singura banca, dupa fuziunea realizata cu succes in ...

Banca Transilvania şi Bancpost au devenit o singură bancă, după fuziunea realizată cu succes în 31 decembrie 2018 şi parcurgerea unui plan ambițios de integrare Bancpost în activitatea BT, pe parcursul a... continuare

from Stiri INFOO http://bit.ly/2QuxOU4
via IFTTT

Clasamentul WTA: Naomi Osaka, noul lider mondial | Simona Halep a coborat pe locul trei | Petra ...

Clasamentul WTA: Naomi Osaka, noul lider mondial | Simona Halep a coborat pe locul trei | Petra Kvitova (Cehia) locul doi

from Stiri INFOO http://www.infoo.ro/Stiri_Sport/Clasamentul-WTA--Naomi-Osaka,-noul-lider-mondial-|-Simona-Halep-a-coborat-pe-locul-trei-|-Petra-Kvitova-(Cehia)-locul-doi-TJ726340LS.html
via IFTTT