Treceți la conținutul principal

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2010 | Peste 200.000 de absolvenţi de liceu aşteaptă rezultatele la Bacalaureat


Rezultatele finale vor fi afişate până la ora 16.00, la avizierele liceelor şi pe site-ul Ministerului Educaţiei, edu.ro. Unele licee din ţară au postat deja listele cu notele finale pe site-ul ministerului.

Cei care nu sunt mulţumiţi de nota de la BAC pot depune contestaţii între orele 16.00 şi 20.00. Soluţionarea acestora este prevăzută în perioada 6 - 7 iulie, iar afişarea rezultatelor finale are ca termen limită data de 8 iulie.

Anul acesta s-au înscris la examenul de Bacalaureat 217.227 de absolvenţi de clasa a XII-a, care au susţinut probele în 630 de centre de examinare.

Examenul de Bacalaureat a început pe 15 februarie cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba şi literatura română (proba A).

În intervalul 19 - 29 aprilie a avut loc evaluarea competenţelor digitale - proba D, iar între 31 mai - 4 iunie evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă modernă - proba C.

Luni, 28 iunie, absolvenţii de liceu au susţinut proba scrisă a examenului de Bacalaureat, iar marţi, 29 iunie, elevii de la şcolile cu predare în limbile minorităţilor naţionale au susţinut proba de limbă maternă.

În zilele următoare, respectiv 30 iunie şi 2 iulie, s-a desfăşurat proba obligatorie a profilului şi proba la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării.


... mai mult

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prima si cea mai mare fantana cu coregrafie muzicala din intreaga lume

Ştiaţi că ?...

Prima fantana cu coregrafie muzicala din lume, denumita si "fantana muzicala" a fost construita in Targu Mures, Romania,intre anii 1820 si 1822 de catre Peter Bodor, un inginer mecanic. Partea mecanica pe structura hidraulica era miscata de forta apei care facea sa sune o muzica populara la fiecare ora exacta. Era si statuia lui Apollo in varf, care se rotea de jur-imprejur la 24 de ore. Fantana lui avea o forma circulara, cu doua scari circulare laterale si un acoperis circular sprijinit de stalpi. A fost distrusa in 1836 de o furtuna de zapada si nu s-a mai restaurat. Peter Bodor a facut o copie aproape identica a acesteia pe insula Margit din Budapesta in 1936 dar care era electrica si nu hidraulica. Si aceasta a fost distrusa in al doilea razboi mondial, dar restaurata in 1954 si 1997.Cea mai mare fantana din lume: Dubai, Emiratele Arabe UniteImagine din Dubai de pe cel mai inalt zgarie-nori din lume, detalii click aici:


Construita in 2008-2009, are 275 m lu…

Imagini din drona cu Lotul 1 din A10 Sebes - Turda si nodul rutier complex Sebes dintre A1, A10 ...

Incă de la începutul anului atât ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, cât și conducerea Companiei de Drumuri, când vorbeau de kilometri de autostradă deschiși traficului în 2019 mereu includeau și cei 17 km ai Lotului 1 din... continuare

from Stiri INFOO https://ift.tt/33cqNPb
via IFTTT

Stefanos Tsitsipas a castigat in premiera Turneul Campionilor ATP, o finala superba cu Dominic Thiem

Campion al turneului Next Gen cu un an în urmă, Stefanos Tsitsipas a avut o săptămână de senzație la Londra și a câștigat Turneul Campionilor la debut, după ce l-a învins în marea finală a sezonului pe austriacul Dominic Thiem, scor... continuare

from Stiri INFOO https://ift.tt/32X0fQW
via IFTTT